Vegan Recipes Made Easy

Λαχταριστή Πολύχρωμη Τηγανιά με Βίγκαν Λουκάνικα

Λαχταριστή Πολύχρωμη Τηγανιά με Βίγκαν Λουκάνικα

Καλημέρα ή καλησπέρα, ανάλογα τι ώρα διαβάζεις αυτές τις σειρές! Ελπίζω να είσαι πολύ πολύ καλά! Που λες, δεν ξέρω αν στο έχω πει αλλά λατρεύω την εξοχή και ακόμα πιο πολύ να μαγειρεύω έξω. Να πω βέβαια πώς είμαι και αρκετά τυχερός διότι ζω στην εξοχή και έχω αυλή. Οπότε το να μαγειρέψω έξω δεν μου είναι δύσκολο. Ειδικά το καλοκαίρι ή και τους υπόλοιπους μήνες με την προϋπόθεση ότι θα έχει καλό καιρό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να μαζεύονται μερικοί καλή φίλοι γύρω από μια ένα τραπέζι για να μοιραστούν ιστορίες, όμορφες στιγμές και πολλά χαμόγελα. Κάπως έτσι πέρασα τη μέρα μου πριν λίγο καιρό. Με καλή παρέα και υπέροχο φαγητό. Ανάμεσα στα καλούδια που ετοίμασα ήταν και η σημερινή υπέροχη και λαχταριστή τηγανιά με τα φυτικά λουκάνικα της Garden Gourmet

Tα Φυτικά Λουκάνικα

Τα συγκεκριμένα λουκάνικα είχα την ευκαιρία να τα δοκιμάσω λίγο καιρό πριν και πραγματικά ενθουσιάστηκα. Δε θα υπερέβαλα αν έλεγα πως είναι από τα ωραιότερα βίγκαν λουκάνικα που έχω δοκιμάσει ποτέ μου. Η βάση τους είναι η σόγια που αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεΐνης, υψηλής βιολογικής αξίας. Έχουν πλούσια και γεμάτη γεύση και η υφή τους είναι ζουμερή και απλά τέλεια! Εντωμεταξύ έχουν και 13 γρ. πρωτεΐνης ανα μερίδα. Τηγάνισε, ψήστα, κάντα φούρνο ή πως αλλιώς εσύ προτιμάς. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα τα αγαπήσεις! Θα τα βρεις μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα της Garden Gourmet (τα πεντανόστιμα  nuggets και τα φανταστικά και ζουμερά μπιφτέκια τους) σε σούπερ μάρκετ, καταστήματα με βίγκαν προϊόντα και σε άλλα επιλεγμένα σημεία.

Ακολούθησε την Garden Gourmet στο Instagram ΕΔΩ.

Η τέλεια τηγανιά με βίγκαν λουκάνικα

Η σημερινή μας συνταγή είναι ίσως η πιο εύκολη τηγανιά που μπορείς να κάνεις. Έχει σχετικά λίγα και απλά υλικά, γίνεται γρήγορα και είναι πεντανόστιμη! Ο συνδυασμός των φυτικών λουκάνικων Garden Gourmet μαζί με τη γλύκα απο τις πολύχρωμες πιπεριές, τα ντοματίνια, την λαχταριστή αλμύρα του βίγκαν τυριού και το τελικό σβήσιμο με μπύρα που κάνουμε δημιουργεί το πιο νόστιμο πραγματικά αποτέλεσμα! Δεν μπορώ να στο περιγράψω ειλικρινά. Ετοίμασε την τηγανιά σου, βάλε και ένα ποτήρι παγωμένη μπύρα και απλά απόλαυσε απο τα πιο ωραία γεύματα που έχεις κάνει!

Πως θα κάνουμε την τηγανιά

Όπως ήδη σου είπα η συνταγή είναι πολύ εύκολη και έχει λίγα σχετικά υλικά.Για αρχή θα ξεπαγώσεις τα φυτικά λουκάνικα της Garden Gourmet και θα τα κόψεις σε μεγάλες μπουκίτσες 1.5 με 2 δάχτυλα πάχος. Θα κόψεις μια πράσινη, μια κόκκινη και μια κίτρινη πιπεριά σε μεγάλα καρέ και ένα κρεμμύδι σε ροδέλες. Σε ένα τηγάνι θα βάλεις λάδι και μόλις κάψει θα ρίξεις μέσα τα λουκάνικα και θα τα σοτάρεις μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις μεριές. Στη συνέχεια θα προσθέσεις στο τηγάνι τις πιπεριές και το κρεμμύδι και θα συνεχίσεις το σοτάρισμα μέχρι να μαραθούν και να πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα. θα πασπαλίσεις την τηγανιά σου με μπαχαρικά (γλυκιά πάπρικα, ρίγανη, θυμάρι, σκόρδο σκόνη) και τέλος θα σβήσεις με μπύρα. θα περιμένεις μέχρι να φύγεις η αλκοόλη και θα ρίξεις μέσα ντοματίνια και βίγκαν τυράκι. Συνεχίζεις το μαγείρεμα για άλλα 2 λεπτά. Αλατοπιπερώνεις και έτοιμη η τηγανιά σου για να την απολαύσεις! Πάμε να δούμε αναλυτικά τη συνταγή!

Αν έχεις κάποια απορία ή θέλεις να πεις απλά ένα γεια μη διστάσεις να αφήσεις απο κάτω το σχόλιο σου.

Καλά μαγειρέματα!

my-signature

Ακολούθησε την Garden Gourmet στο Instagram ΕΔΩ.

Αν ετοιμάσεις την υπέροχη αυτή τηγανιά μην ξεχάσεις να βγάλεις φωτογραφία, να ανεβάσεις στόρι και να με κάνεις ταγκ ώστε να τη δω! (@beetsme_com, #beetsme)

Λαχταριστή Πολύχρωμη Τηγανιά με Βίγκαν Λουκάνικα

Recipe by Konstantinos – Beets meCourse: MOCK MEATS – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑCuisine: ΕλληνικήDifficulty: 1/5
Μερίδες

2

Προετοιμασία

10

minutes
Μαγείρεμα

25

minutes

Υπέροχη και πεντανόστιμη τηγανιά με τα φυτικά λουκάνικα της Garden Gourmet. Ένα εύκολο φαγητό με πλούσια γεύση και άρωμα που θα λατρέψεις!

Υλικα

  • Ελαιόλαδο

  • Μια συσκευασία φυτικά λουκάνικα Garden Gourmet

  • Ένα κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες

  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μεγάλα καρέ

  • 1/2 πράσινη πιπεριά κομμένη σε μεγάλα καρέ

  • 1/2 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε μεγάλα καρέ

  • 2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά

  • 1 κ.γ. ρίγανη

  • ⅔ κ.γ. θυμάρι

  • ⅓ της κούπας ξανθιά μπύρα

  • 12 ντοματίνια

  • 120 γρ. κάποιο σκληρό βίγκαν κίτρινο τυρί.

  • Αλάτι

  • Πιπέρι

Εκτελεση

  • Garden Gourmet αποβραδίς στη συντήρηση. Τα κόβουμε σε μεγάλες μπουκιές 1.5 – 2 δάχτυλα πάχος. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει ρίχνουμε μέσα τα λουκάνικα. Σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν και να πάρουν ένα ελαφρύ χρώμα.
  • Ρίχνουμε στο τηγάνι τα μπαχαρικά και μυρωδικά. Κάνουμε ένα καλό ανακάτεμα και σβήνουμε με τη μπύρα. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ (μετά από 3 – 4 λεπτά) και αφού φύγουν τα πολλά υγρά προσθέτουμε τα ντοματίνια (αφού κόψουμε τα μισά περίπου στη μέση), και το βίγκαν τυράκι σε κυβάκια. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 2 λεπτά. Σβήνουμε τη φωτιά και σερβίρουμε!

Σημειωσεισ

  • Όσο πιο “βαριά” είναι η μπύρα τόσο πι έντονη γεύση θα πάρει η τηγανιά. Πολύ ωραία γίνεται και με μαύρη μπύρα, αλλά ελαφρώς θα πικρίσει



Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Content is protected !!