Vegan Recipes Made Easy

ΒΙΓΚΑΝ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΒΙΓΚΑΝ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Επίσημα λοιπόν ξεκινάμε με τις Χριστουγεννιάτικες συνταγές! Ίσως και να άργησα λίγο, αλλά η αλήθεια είναι πως δε μου πάει να ανεβάζω εορταστικές συνταγές πιο νωρίς. Δεν ξέρω… Εσύ τι λες; Θα έπρεπε; Τι μου κάνεις; Καλά είσαι; Ελπίζω να είσαι καλά! Λοιπόν, δε θα το περίμενα ποτέ αλλά απο πέρσι δέχτηκα πολλά μηνύματα για μελομακάρονα με επικάλυψη σοκολάτας. Δεν ξέρω γιατί δεν το περίμενα, ειδικά όταν εγώ ο ίδιος αγαπώ τα μελομακάρονα με σοκολάτα! έτσι λοιπόν είπα να να σου δείξω φέτος πως μπορείς να κάνεις υπέροχα, σοκολατένια μελομακάρονα!

Η αλήθεια είναι πως δε θα κάνουμε κάτι φοβερά πρωτοπόρο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα είναι απίστευτα νόστιμο! Θα ακολουθήσουμε την κλασική, πεντανόστιμη και πάρα πολύ εύκολη συνταγή για μελομακάρονα που ανέβασα πέρσι (ΕΔΩ), θα λιώσουμε κουβερτούρα σε μπεν μαρί, θα προσθέσουμε λίγο λάδι καρύδας και θα βάλουμε τα μελομακάρονα μας να κάνουν βουτιά στη σοκολάτα! Εύκολο, απλό και απίστευτα λαχταριστό!

vegan-melomakarona-me-sokolata

Δοκίμασε τα και είμαι σίγουρος πως κι εσύ θα ενθουσιαστείς! Είναι κάτι στο συνδυασμό μελομακάρονο με σοκολάτα που πραγματικά τα κάνει ακαταμάχητα! Και όσο το σκέφτομαι πραγματικά απορώ γιατι δεν το περίμενα! Δε θα σου πω περισσότερα αυτή τη φορά. πάμε απλά να μαγειρέψουμε!

Σε περίπτωση που κάνεις αυτά τα ακαταμάχητα σοκολατένια μελομακάρονα μην ξεχάσεις να με ταγκάρεις στο Instagram (@beetsme_com, #beetsme) για να δω τις δημιουργίες σου και να τις κάνω share!

vegan-melomakarona-me-sokolata

ΒΙΓΚΑΝ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Recipe by Konstantinos – Beets meCourse: Γλυκό, ΕπιδόρπιοCuisine: ΕλληνικήDifficulty: 3/5
Μερίδες

30

Προετοιμασία

30

minutes
Μαγείρεμα

35

minutes

Λαχταριστά και σοκολατένια μελομακάρονα με επικάλυψη σοκολάτας!

Υλικα

  • 1 δόση Μελομακάρονα (ΕΔΩ)

  • 500 γρ κουβερτούρα

  • 3 κ.σ. λάδι καρύδας

  • 1/2 κούπα καρύδι σπασμένο σε τρίμματα

Εκτελεση

  • Αφού ετοιμάσουμε τα μελομακάρονα και τα σιροπιάσουμε σύμφωνα με τις οδηγίες, τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.
  • Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και προσθέτουμε μέσα το λάδι καρύδας και ανακατεύουμε καλά. Με ένα πιρούνι ή κουτάλι βουτάμε ένα – ένα τα μελομακάρονα μέσα στη σοκολάτα. Καλύπτουμε όλες τις πλευρές και στη συνέχεια τα βγάζουμε και το ακουμπάμε πάνω σε ένα αντικολλητικό χαρτί. Πασπαλίζουμε με λίγο τρίμμα καρυδιού απο πάνω. Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία με όλα τα μελομακάρονα.
  • Τα αφήνουμε στην άκρη μέχρι η σοκολάτα να σταθεροποιηθεί και μεταφέρουμε στο ψυγείο.

Σημειωσεισ

  • Ακολουθούμε όλη τη συνταγή για τα μελομακάρονα και απλά στο τέλος δεν τα περιχύνουμε με αγαύη και δεν προσθέτουμε καρύδι. Το καρύδι θα προστεθεί πάνω απο τη σοκολάτα.

vegan-melomakarona-me-sokolata

Αν έχεις κάποια απορία ή θέλεις να πεις απλά ένα γεια μη διστάσεις να αφήσεις απο κάτω το σχόλιο σου.

Καλά μαγειρέματα!

my-signature



Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Content is protected !!