Vegan Recipes Made Easy

Οι καλύτερες συνταγές για το 2022

Οι καλύτερες συνταγές για το 2022

Καλή χρονιά! Εύχομαι το 2023 να φέρει πολλά χαμόγελα και ισορροπία σε κάθε πτυχή της ζωής σας! Άλλη μια χρονιά λοιπόν πέρασε και επιτέλους μπορούμε να πούμε φτου ξελευθερία – μετά από τα προηγούμενα χρόνια που είχαμε κλειστεί μέσα! Ήταν εύκολη χρονιά; Όχι. Σε καμία περίπτωση. Γίνανε πολλά. Ωστόσο δεν είμαι εδώ για να μιλήσουμε για όλα τα άσχημα που γίναν μέα στο 2022. Είαι εδώ για να μιλήσουμε για όλα τα νόστιμα που γίνανε!

Πολλές λαχταριστές συνταγές ξεχώρισες την προηγούμενη χρονιά. Επειδή όμως δε χωράνε όλες σου μάζεψα τις δέκα συνταγές που αγάπησες λίγο παραπάνω από τις άλλες και θα τολμήσω να πω ότι υπήρξαν αρετές εκπλήξεις! Πάμε όμως να δούμε ποιες δέκα συνταγές έκανες ξανά και ξανά μέσα στο 2023!

kremothes-kai-tyrenio-vegan-brokolo-ograten-me-tragano-topping

10. Κρεμώδες και τυρένιο βίγκαν μπρόκολο ογκρατέν με τραγανό τόπινγκ

Στη 10η θέση μια συνταγή λατρεία! Το μπρόκολο αλλιώς! Ένα υπέροχο, τυρένιο και κρεμώδες ογκρατέν για αυτούς που αγαπάνε το μπρόκολο αλλά και για αυτούς που δεν το αγαπάνε γιατί σίγουρα θα το λατρέψουν μετά από αυτή την συνταγή! Πεντανόστιμο, εύκολο και απολαυστικό! Δεν είναι τυχαία σε αυτή τη λίστα! Δες τη συνταγή ΕΔΩ.

Blank Space
to-pio-eukolo-kai-grigoro-tyri-amygdalou

9. Το πιο εύκολο και γρήγορο τυρί αμυγδάλου

Μια θέση πιο πάνω συναντάμε αυτό το τέλειο τυρί αμυγδάλου! Εύκολο, νόστιμο, με την κατάλληλη αλμύρα και την τυρένια του γεύση! Αυτό το τυρί αμυγδάλου θα το αγαπήσεις όσο λίγα μιας και θα το κάνεις συνέχεια! Δες τη συνταγή ΕΔΩ.

Blank Space
eykoles-tortigires-vromis

8. Εύκολες τορτίγιες βρώμης με 3 υλικά

Εύκολες, νόστιμες και έτοιμες σε ελάχιστα λεπτά με 3 απλά υλικά! Αυτές είναι οι τορτίγιες βρώμης που ήρθαν για να σε σώσουν από τις λιγούρες τις τελευταίας στιγμής! Βρες τη συνταγή ΕΔΩ.

Blank Space
eykola-nistisima-soutzoukakia-pou-oloi-tha-agapisoun

7. Εύκολα νηστίσιμα σουτζουκάκια που όλοι θα αγαπήσουν!

Μια συνταγή που δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα είναι φυσικά αυτά τα εύκολα, λαχταριστά, γεμάτα άρωμα σουτζουκάκια σε κόκκινη σάλτσα! Ένα πιάτο που λάτρεψαν όλοι και που έκανες ξανά και ξανά! Ευκαιρία λοιπόν να το ξανακάνεις! Συνταγή ΕΔΩ.

Blank Space
eykolo-vegan-nistisimo-ryzogalo-me-gala-amygthalou

6. Εύκολο βίγκαν / νηστίσιμο ρυζόγαλο με γάλα αμυγδάλου

Στην έβδομη θέση με τις πιο αγαπημένες συνταγές για το 2022 συναντάμε ένα υπέροχο ρυζόγαλο, κρεμώδες με πλούσια γεύση και μπόλικη κανέλα που θα σε ταξιδέψει στην παιδική σου ηλικία! Συνταγή ΕΔΩ.

Blank Space
vegan-nistisima-tyropitakia-kourou

5. Βίγκαν / Νηστίσιμα Τυροπιτάκια Κουρού

Μια θέση πιο πάνω τα πιτάκια κουρού! «Μαμαδίστικα», με βίγκαν τυριά, τραγανά από έξω με κρεμώδη γέμιση μέσα που θα κάνουν τη μανούλα σου να τρίβει τα μάτια της και να σου ζητάει τη συνταγή! Δες τη συνταγή ΕΔΩ.

Blank Space
afrata-naan-xoris-glouteni

4. Αφράτα νάαν χωρίς γλουτένη

Τα αγάπησες και τα έκανες όλη τη χρονιά! Εύκολα, πεντανόστιμα και αφράτα ναάν χωρίς γλουτένη για να τα απολαύσουν όλοι! Αρωματικά, με σκόρδο και μαϊντανό για να συνοδεύσουν κυριολεκτικά κάθε γεύμα! Για τη συνταγή δες ΕΔΩ.

Blank Space
afrato-kai-ygro-keik-lemoniou

3. Αφράτο και υγρό κέικ λεμονιού

Τέταρτη θέση και εδώ συναντάμε ένα αφράτο και υγρό κέικ λεμονιού λουσμένο στη γλύκα του γλάσου, γεμάτο άρωμα και πλούσια γεύση που σου έκλεψε την καρδιά! Κι αν το έκανες όλο το χρόνο… Ακόμα μία δεν πειράζει! Συνταγή ΕΔΩ.

Blank Space
yiouvarlakia-me-kima-apo-manitaria-kai-kremothes-taxinolemono

2. Γιουβαρλάκια με κιμά από μανιτάρια και κρεμώδες ταχινολέμονο

Η δεύτερη πιο αγαπημένη συντγαή για το 2022 ήταν αυτά τα λαχταριστά γιουβαρλάκια από κιμά μανιταριών με ρύζι, καρότο και κρεμώδες ταχινολέμονο! Όχι άδικα θα πω εγώ. Τα έκανες. Τα ξαναέκανες και θα τα ξανακάνεις! Συνταγή ΕΔΩ.

Blank Space
i-fakosalata-pou-tha-agapiseis-to-kalokairi

1. Η φακοσαλάτα που θα αγαπήσεις το καλοκαίρι (κι όχι μόνο!)

Ίσως η μεγαλύτερη έκπληξη να είναι η συνταγή που βρίσκεται στην πρώτη θέση! Γιατί ειλικρινά δεν περίμενα ότι μια σαλάτα θα μπορούσε να είναι στην κορυφή της λίστας μας. Χορταστική, θρεπτική, πεντανόστιμη και γίνεται και πάρα πολύ γρήγορα! Αυτή η φακοσαλάτα σου έκλεψε τελικά την καρδιά! Βρες τη συνταγή ΕΔΩ.

Blank Space

Τώρα που σου έδωσα μπόλικο υλικό είναι μια καλή ευκαιρία να θυμηθείς όλες τις συνταγές από την αρχή! Να έχουμε ένα ακόμα πιο νόστιμο 2023!

Καλά μαγειρέματα!

my-signature



Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Content is protected !!