Vegan Recipes Made Easy

7 συνταγές με ρεβίθια που θα αγαπήσεις!

7 συνταγές με ρεβίθια που θα αγαπήσεις!

Στο Beets me αγαπάμε τα ρεβίθια! Το έχουμε πει πολλές φορές και το έχουμε δείξει πολλές φορές με τις συνταγές και τις δημιουργίες μας! Θρεπτικά, νόστιμα και εξαιρετικά για να δημιουργήσεις ξεχωριστά πιάτα για όλα τα γούστα! Γι’ αυτό και σήμερα σου μαζέψαμε εδώ εφτά από τις πιο αγαπημένες μας συνταγές με ρεβίθια τις οποίες θα αγαπήσεις και θα κάνεις ξανά και ξανά! Αν λοιπόν δεν τις έχεις δοκιμάσει, ξεκίνα και πες μας ποιες είναι οι αγαπημένες σου!

Εξωτικό κάρυ με ρεβίθια

Υπέροχο, πεντανόστιμο, κρεμώδες και χουχουλιάρικο! Αυτό το λαχταριστό κάρυ με ρεβίθια είναι από τις πιο εύκολες συνταγές που μπορείς να κάνεις, ωστόσο δεν τις λείπει τίποτα. Ελαφρώς πικάντικο με γεμάτη γεύση θα σε ταξιδέψει μέχρι την Ινδία και θα σε γεμίσει ζεστασιά! (Δες τη συνταγή ΕΔΩ)

Blank Space

Ρεβίθια με δενδρολίβανο

Η αγαπημένη σε όλους ρεβιθάδα στη δική μου χυλωμένη, λεμονάτη και αρωματική εκδοχή! Δεν πρόκειται για κάποια ιδιαίτερη συνταγή. Απλή, κλασική ωστόσο απίστευτα λαχταριστή και νόστιμη! Με το λεμονάκι της και το δενδρολίβανο, μια συνταγή να θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια μέσα στην απλότητα της και να μας γεμίζει όμορφες αναμνήσεις! (Δες τη συνταγή ΕΔΩ)

Blank Space

Πίτα με πικάντικα ρεβίθια και spread από κάσιους

pita-me-pikantika-revithia-kai-spread-apo-kasious

Τέλεια πικάντικα ρεβίθια, αρωματισμένα με κύμινο και γκαράμ μασάλα, ένα κρεμώδες και τυρένιο spread από κάσιους, τρυφερή και τραγανή σαλάτα και όλα αυτά σε αραβική πίτα. Ένα εύκολο και πεντανόστιμο γεύμα για όλες τις ώρες για εσένα που αυτές τις μέρες τρέχεις και δε φτάνεις! (Δες τη συνταγή ΕΔΩ)

Blank Space

Ρεβίθια με σπανάκι με μεσογειακό άρωμα στο φούρνο

revithia-me-spanaki-me-mesogeiako-aroma-sto-fourno

Ένα φαγάκι ποίημα! Ρεβίθια αρωματισμένα με κύμινο και πάπρικα γλυκιά, μπαχάρι και γαρίφαλλο (μυρωδιά μανούλας και ελληνικής κουζίνας, μιαμ). Τα ξεκινάς από το τηγάνι και τα τελειώνεις στο φούρνο για να πάρουν χρώμα και τα σερβίρης με μπόλικη τριμμένη βίγκαν φέτα από πάνω. (Δες τη συνταγή ΕΔΩ)

Blank Space

Σοκολατένιο χούμους

krepes-me-sokolatenio-xoumous

Θα φανταζόσουν ποτέ ότι ένα σοκολατένιο spread θα μπορούσε να είναι απόλυτα healthy, πρωτεϊνούχο και θα γινόταν με ελάχιστα υλικά;! Ω ναι… Θα μπορούσε! Αυτό το σοκολατένιο spread είναι όλα όσα ζητάς! Εύκολο, γρήγορο, νόστιμο και σούπερ healthy. Η βάση μας τα ρεβίθια. Και μην απορείς! Μην ξινίζεις το πρόσωπο σου! Ναι ρεβίθια! Σου εγγυώμαι πως δεν τα καταλαβαίνεις και πως έχει τέλεια γεύση! (Δες τη συνταγή ΕΔΩ)

Blank Space

Ταϊλανδέζικα κεφτεδάκια με σως φυστικοβούτυρου

Τα Ταϊλανδέζικα κεφτεδάκια έχουν υπέροχο άρωμα και γεύση χάρη στα ξεχωριστά τους υλικά. Ξεφεύγουν αρκετά από τα κλασικά Ελληνικά κεφτεδάκια μιας και περιλαμβάνουν τζίντζερ, το οποίο δίνει μια πικάντικη και εξωτική νότα στο τελικό αποτέλεσμα, γκαράμ μασάλα, σπόρο κόλιανδρου ο οποίος έχει υπέροχο λεμονάτο άρωμα, κύμινο και φυστικοβούτυρο. Ένας συνδυασμός που πραγματικά θα σου κλέψει την καρδιά! (Δες τη συνταγή ΕΔΩ)

Blank Space

Σάντουιτς με τονοσαλάτα…αλλιώς!

santouits-me-tonosalata-alliios

Εύκολο, γρήγορο και κυρίως πάρα μα πάρα πολύ νόστιμο. Αυτό το σαντουιτσάκι είναι όλα όσα χρειάζεσαι μια μέρα που δεν προλαβαίνεις να μαγειρέψεις, μια μέρα που θα είσαι όλη μέρα στους δρόμους ή μια μέρα που απλά βαριέσαι. (Δες τη συνταγή ΕΔΩ)

Blank Space

Καλά μαγειρέματα!

my-signature



Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Content is protected !!