Vegan Recipes Made Easy

6 + 1 συνταγές με κίτρινη κολοκύθα

6 + 1 συνταγές με κίτρινη κολοκύθα

Το φθινόπωρο το έχω στο μυαλό μου με υπέροχα φθινοπωρινά χρώματα, ζεστά αρώματα και κίτρινες κολοκύθες. Λίγο το halloween, λίγο η ανάγκη για τα πρώτα ζεστά πιάτα που σκάνε μύτη, λίγο τα κίτρινα και τα καφέ φύλλα που πέφτουν, να σου οι συνταγές με κολοκύθες που σου ζεσταίνουν την καρδιά! Έχουμε κάνει αρκετές μέχρι τώρα και εδώ σήμερα θα σου παρουσιάσω τις αγαπημένες μου. Αν κάτι χαρακτηρίζει τις συνταγές αυτές είναι η ποικιλία, και η διαφορετικότητα. Οπότε πάρε χαρτί και μολύβι και κράτα σημειώσεις!

Τάρτα κολοκύθας ή αλλιώς pumpkin pie

Υπέροχη και αρωματική τάρτα κολοκύθας με κανέλα, γαρίφαλο και μοσχοκάρυδο, γλυκιά και πικάντικη, τραγανή βάση και κρεμώδης σαντιγί καρύδας! Το απόλυτο γλυκό του φθινοπώρου! Δες τη συνταγή ΕΔΩ.

Blank Space
paella-me-kolokytha-kai-manitaria

Παέγια κολοκύθας με μανιτάρια

Το τοπικό έδεσμα από την Βαλένθια λίγο πειραγμένο, ωστόσο πεντανόστιμο και απίστευτα αρωματικό! Μια υπέροχη παέγια με γλυκιά κολοκύθα, μανιτάρια κα λαχανικά που θα αγαπήσεις για την πολυεπίπεδη γεύση, τα μοναδικά χρώματα και τα ζεστά αρώματα! Δες τη συνταγή ΕΔΩ

Blank Space
veloudini-kolokythosoupa-me-krema-karidas

Βελούδινη κολοκυθόσουπα με γάλα καρύδας

Από τις πλέον αγαπημένες συνταγές δική μου και δική σας! Ένα πιάτο που κάνω ξανά και ξανά και δεν βαριέμαι ποτέ! Αυτή η κολοκυθόσουπα, είναι comfort, έχει υπέροχη βελούδινη και κρεμώδη υφή, ελαφρώς πικάντικη γεύση για να ζεστάνει το μέσα σου, είναι χορταστική και θα γεμίσει το σπίτι σου με ζεστά αρώματα! Δες τη συνταγή ΕΔΩ.

Blank Space
muffins-me-glykia-kolokytha-xoris-glouteni

Muffins με γλυκιά κολοκύθα

Αφράτα, μαλακά και άκρως λαχταριστά! Αυτά τα μάφινς θα τα λατρέψεις για την ευκολία τους, τη νοστιμιά τους και για το γεγονός ότι είναι ότι πιο healthy σε μάφιν μπορείς να φας! Χωρίς αλεύρι, χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη αλλά με φουλ γεύση και άρωμα! Δες τη συνταγή ΕΔΩ.

Blank Space
psiti-glykia-kolokytha-me-plantbased-skorthati-sos

Ψητή γλυκιά κολοκύθα με σως γιαουρτιού

Από τις πιο εύκολες και απλές συνταγές που μπορείς να κάνεις που όμως δεν στερούνται γεύσης. Η ψητή κολοκύθα βάζει απίστευτη γλύκα και νοστιμιά, η αρωματική σως γιαουρτιού έρχεται και ισορροπεί τη γλύκα και το κουκουνάρι από πάνω χαρίζει το υπέροχο του άρωμα! Μια συνταγή που θα συνοδεύσει τέλεια το κάθε σου γεύμα! Δες τη συνταγή ΕΔΩ.

Blank Space
spaggeti-me-alfredo-sos-apo-kolokytha

Σπαγγέτι με Αλφρέντο σως κολοκύθας

Από τη λίστα μας δε θα μπορούσε να λείψει μια μακαρονάδα! Μια από τις πιο λατρεμένες μου συνταγές που κάθε φθινόπωρο έχει την τιμητική της είναι αυτή η Αλφρέντο σως από κολοκύθα με την κρεμώδη υφή και τη γεμάτη γεύση! Μπορώ με σιγουριά να σου εγγυηθώ πως θα συ κλέψει την καρδιά από την πρώτη μπουκιά! Δες τη συνταγή ΕΔΩ.

Blank Space
glykia-kolokythopita-pou-ginetai-eykola

Γλυκιά κολοκυθόπιτα

Για το κλείσιμο σου κράτησα τη συνταγή με την οποία έχω συνδέσει όλα μου τα παιδικά χρόνια! Γλυκιά κολοκυθόπιτα! Μια πίτα που ζητούσα ξανά και ξανά όταν ήμουν μικρός και που κάθε χρόνο περίμενα με χαρά το φθινόπωρο ώστε να δω τις πρώτες κολοκύθες και να ακούσω την μαγική φράση “Θα κάνω κολοκυθόπιτα”! Δες τη συνταγή ΕΔΩ.

Καλά μαγειρέματα!

my-signature



Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Content is protected !!