Vegan Recipes Made Easy

Πέντε κεφτεδάκια για το καλοκαίρι

Πέντε κεφτεδάκια για το καλοκαίρι

Καλοκαίρι σημαίνει μεζεδάκια, μπυρίτσα ή και τσιπουράκι! Και μεζεδάκια ξεκάθαρα σημαίνει κεφτεδάκια! Δεν μπορώ να φανταστώ τραπέζι με μεζέδες χωρίς κάποιον κεφτέ. Και ευτυχώς υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί να δοκιμάσεις ώστε να μην ξεμένεις ποτέ από ιδέες και γεύσεις ακόμα και όταν είσαι βίγκαν! Από υπέροχα και φούλ αρωματικά κεφτεδάκια φακής, στα κλασικά κεφτεδάκια από κιμά σόγιας, στους λαχταριστούς ντοματοκεφτέδες και στους άκρως καλοκαιρινούς κολοκυθοκεφτέδες ή/και μελιτζανοκεφτέδες. Διάλεξε τα δικά σου αγαπημένα κεφτεδάκια και ετοίμασε τα σήμερα! Μεταξύ μας, αγαπώ την ποικιλία. Οπότε μου αρέσει να ετοιμάζω μια πιατέλα με διάφορους κεφτέδες και να τους απολαμβάνω λίγο τζατζίκι (ΕΔΩ) ή κοπανιστή (ΕΔΩ).

Κεφτεδάκια φακής

Με μια βάση από φακές, μανιτάρια και καρύδια αυτά τα κεφτεδάκια δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα κλασικά. Νόστιμα, γεμάτο άρωμα από δυόσμο και με τέλεια υφή! Γίνονται εύκολα και είναι ιδανικά για meal prep μιας και μπορείς να ετοιμάσεις ποσότητα και να την έχεις στο ψυγείο ή την κατάψυξη για εκείνες τις δύσκολες μέρες! Δες ΕΔΩ.

Blank Space

Τέλειοι ντοματοκεφτέδες

oi-teleioi-ntomatokeftedes

Ένα κλασικό καλοκαιρινό πιάτο με γεμάτη πλούσια γεύση που θα αγαπήσεις όσο λίγα και θα κάνεις ξανά και ξανά! Οι ολόγκλυκες ντομάτες του Ιουλίου και του Αυγούστου μεταμορφώνονται σε αυτούς τους τέλειους ντοματοκεφτέδες και κάθε μπουκιά θα σε ταξιδεύει σε κάποιο νησί εκεί ακριβώς που σκάει το κύμα! Δες ΕΔΩ.

Blank Space

Αρωματικοί κολοκυθοκεφτέδες

κολοκυθοκεφτέδες

Αν υπάρχει ένας κεφτές που με γυρνάει πολλά πολλά χρόνια πίσω στα πιο ανέμελα μου καλοκαίρια αυτός δεν είναι άλλος από τον κλασικό κολοκυθοκεφτέ! Αρωματισμένοι με άνηθο, δυόσμο και φρέσκο κρεμμυδάκι, κλείνει όλη τη γεύση του καλοκαιριού σε μία μπουκιά! Αν μη τι άλλο δεν μπορεί αν λείπει από κανένα τραπέζι με μεζεδάκια αυτή την εποχή! Απαραίτητες οι βούτες στο τζατζίκι! Δες ΕΔΩ.

Blank Space
Blank Space

Τρομεροί μελιτζανοκεφτέδες

oi-kalyteres-syntages-gia-to-2020oi-kalyteres-syntages-gia-to-2020oi-kalyteres-syntages-gia-to-2020

Οι μελιτζάνα δικαίως έχει τον τίτλο της βασίλισσας του καλοκαιριού μιας και μπορείς να κάνεις πολλά υπέροχα πιάτα. Από ιμάμ και μπριάμ μέχρι παπουτσάκια, μουσακά και ρολάκια γεμιστά. Και φυσικά μελιτζανοκεφτέδες με βίγκαν τυράκι! Πλούσια γεμάτη γεύση, υπέροχη υφή, αυτοί οι κεφτέδες θα γίνουν σίγουρα αγαπημένοι σου! Δες ΕΔΩ.

Blank Space

Κεφτεδάκια σόγιας

ta-pio-eukola-vegan-nistisima-keftedakia

Λατρεμένα κεφτεδάκια σόγιας! Αυτά θα τα αγαπήσουν ακόμα και οι πιο απαιτητικοί γιατί τα έχουν όλα! Τέλεια γεύση, δροσερό άρωμα δυόσμου, υπέροχη υφή και το καλύτερο; Γίνονται πολύ πολύ γρήγορα! Ετοίμασε μεγάλη ποσότητα γιατί με κάθε σου πέρασμα από την κουζίνα θα τσιμπάς και δύο! Δες ΕΔΩ.

Blank Space

Καλό καλοκαίρι με υπέροχα μεζεδάκια!

my-signature



Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

error: Content is protected !!